Over ons

Over ons
Ons team

Over ons

welkom aan de Komstraat..!

Welkom bij Salon 18_28!

Als een rode draad lopen deze getallen door mijn leven.. 18 en 28.. heel mooi om deze getallen met mijn salon te mogen bezegelen!

Als oudste kleindochter van mijn moeders kant – de Hetterscheidts – had ik een hechte band met mijn opa. Mijn beide opa’s waren trouwens van 1928.. helaas overleed opa Hetterscheidt in 2004 op.. 28 januari. Sindsdien valt het mij op dat beide getallen zich regelmatig voordoen in mijn (dagelijkse) leven. Zelfs wanneer ik op de klok kijk, zie ik vaak een combinatie van deze getallen! 😊

In 2005 kochten we op 18 februari ons huis aan de Berkhaag in Herwen op nummer 28. In 2007 trouwden Kenny en ik op 18 mei en in 2009 kwam onze zoon Gilles om exact 18 minuten over 01:00 uur ter wereld.

Binnen de numerologie wordt de combinatie van deze getallen als volgt uitgelegd:

Nummer 1 is het symbool van leiderschap, een nieuw begin en positief denken. Dit nummer herinnert je eraan dat jij de schepper bent van je eigen leven. Nummer 8 is een symbool van overvloed, wijsheid en karma. Evenals een symbool van zelfvertrouwen en rijkdom. Nummer 8 is vooral belangrijk in 18_28 omdat dit nummer twee keer voorkomt. Nummer 2 is het symbool van evenwicht en diplomatie, aanpassingsvermogen en samenwerking.

De geheime betekenis en symboliek van nummer 18_28 wordt geassocieerd met positieve affirmaties en zelfvertrouwen. Het betekent dat als je dit nummer ergens hebt gezien, het je zal motiveren om in jezelf te geloven en een positieve houding aan te nemen.

Je engelen willen je via nummer 18_28 vertellen dat je innerlijke wijsheid en intuïtie moet gebruiken op momenten dat belangrijke beslissingen moet nemen. Je moet erop vertrouwen dat er een goede reden is voor alles wat er in je leven gebeurt. Daarom moet je niet verdrietig zijn en nooit ergens spijt van krijgen. Ze sturen je 18_28 om je te vertellen dat alles goed komt!

Dit sprak mij zo onwijs aan! Toen Kenny dan ook zei: Kel, wat vind je van Salon 18_28? wist ik het meteen, dit is de nieuwe naam!! Niet te verwarren dus met het jaartal 1828.. alhoewel ik de wijze waarop mensen vroeger hun kappersbezoek beleefden – echt een ‘uitje’ – nog steeds zo leuk vind. De oude beelden kom je zeker tegen in onze Salon en in combinatie met het vintage komt de naam nog meer tot zijn recht! En doen wij er alles aan om elke klant het gevoel van vroeger te geven, even tijd voor jezelf!

Liefs van Kelly, Linde en Joyce